Expertise

Steeds meer mensen krijgen te maken met huid- en haarproblemen. Zoals bijvoorbeeld eczeem, psoriasis, haaruitval en dergelijke. Maar ook jeuk op de hoofdhuid bijvoorbeeld. Veel mensen in mijn salon vragen zich af waar dit van kan komen, maar ook wat ze er zelf aan kunnen doen.

- Kappersvak -

Veel ervaring

Door de vele trainingen die ik volg en blijf volgen heb ik geleerd wat ik in de salon voor u kan doen om deze te verzachten of zelfs te verhelpen. Uiteraard ben ik geen (huis)arts of dermatoloog, dus het geven van een diagnose doe ik niet. Maar, ik heb wel veel ervaring opgedaan in de loop der jaren in het kappersvak en daardoor zie ik vaak al snel wat er mis is aan de huid. Waarbij nodig verwijs ik u natuurlijk zeker ook door naar een specialist.

- Behandelingen -

Natuurlijke producten

Graag help ik u met uw huidprobleem. Het liefste werk ik met natuurlijke producten en behandelingen voor mensen met een probleemhuid. Vaak is dat een combinatie met een kundig thuisadvies én hoofdhuid behandelingen in de salon. Ook kijk ik met u mee tijdens het proces en sturen we bij waar het nodig is. Ik heb meerdere behandelingen die we kunnen inzetten voor hoofdhuidproblemen zoals psoriasis en eczeem, deze worden voor u op maat gemaakt en samengesteld.

- Thuisgebruik -

Persoonlijk advies

Ook informeer ik u graag over wat u zelf nog kunt doen, welke stoffen beter vermeden kunnen worden en natuurlijk heb ik producten voor u in de salon die u voor thuisgebruik kunt aankopen. Ik adviseer u graag over het hoe en waarom van deze producten.

Huid & Haar problemen consult

1. Contact opnemen

Allereerst vult u een contactformulier in, zodat ik mijn voorbereiding kan doen waar mogelijk. Ik zal per mail of telefoon contact met u opnemen om een afspraak te maken om langs te komen in de salon.

2. De behandeling

In de salon bespreken we het probleem en zal ik een op maat gemaakte haar- hoofdhuid behandeling uitvoeren met een heerlijke massage voor de ontspanning.

3. Advies

Vervolgens krijgt u advies voor thuis. Na afloop maken wij een vervolgafspraak om te zien hoe het gaat met mocht u dit prettig vinden een behandeling.

4. Vervolg behandeling

Mocht u baat hebben bij de behandelingen, dan is dit mogelijk om deze behandelingen los te boeken.