Over Femke

In de salon is iedereen welkom. Of je nu komt voor haar, nagels of een huid-of haar probleem. Man, vrouw of kind, wees welkom.

- Wie ben ik? -

Even voorstellen

Mijn naam is Femke Hoogenboom-Oorschot. Getrouwd en samen hebben wij 3 prachtige kinderen. Als kind was ik altijd al bezig met de uiterlijke verzorging. En nog steeds is dit mijn grote passie.

Ik ben begonnen op de kappersschool en ging aan het werk. Tot ik zelf begon in 2009. Een droom die uitkwam. Zo ben ik gestart als Ambulante Kapster en uiteindelijk heb ik nu een kleinschalige salon aan huis, waarin ik heel wat uurtjes doorbreng om mensen te helpen aan mooi haar en mooie nagels.

- Kennis & ervaring -

Up to date

Ik volg regelmatig cursussen en trainingen op gebied van haar en nagels. Het is voor mij heel belangrijk om goed bij te blijven en het geeft mij nieuwe energie.
Inmiddels ben ik gespecialiseerd in huid- en Haar problematiek en Curls Cutting (krullen knippen).

- De producten -

Mens, milieu en natuur
vriendelijk

Op gebied van goede haar en nagelverzorging staat de tijd niet stil. Zo blijft het een speurtocht naar goede producten die ook respect hebben voor mens, milieu en de natuur. Door de cursussen is gebleken dat een goed product niet altijd zo goed of vriendelijk is als wat het lijkt te zijn.

- Haar & nagelverzorging -

Op maat gemaakt

Op dit moment werk ik met Subtil ( haarverf ), Newsha (haarverzorging) en CND ™( nagel producten).
Voor mensen met hoofdhuid klachten is er een andere haarverzorging. Bij deze groep mensen zullen ook behandelingen en producten op maat gemaakt worden. Dit omdat ieder persoon Uniek is.

In de salon is iedereen welkom. Of je nu komt voor haar, nagels of een huid-of haar probleem.
Man, vrouw of kind, wees welkom.